hun eng ger
BaBér a Facebookon

Bérszámfejtő szoftverrel az egyszerű bérszámfejtésért

2024. Január 10. 9:19 - siteadmin


A bérszámfejtési feladatok szakszerű elvégzése nem csupán a jogszabályokból való naprakész felkészültséget, de nagyfokú koncentrációt is igényel, éppen ezért fontos, hogy korszerű szoftverrel automatizáljuk a folyamatokat. Lássuk, miért érdemes a BaBér bérszámfejtő programot használni!

Bérszámfejtés nagy cégek esetén

Minél nagyobb vállalatról vagy akár több vállalat ügyintézését kezelő bérszámfejtő cégről van szó, annál fontosabb, hogy minden lehetséges szoftveres eszközzel segítsük a bérszámfejtési munkát. Amennyiben több száz vagy még ennél is több munkavállaló bérszámfejtési feladatait kell elvégezni, az automatizáció minden esetben időt és energiát spórolhat, ráadásul a munkavégzés pontosságát is segíti. Legyen szó a különböző adatszolgáltatásokkal vagy bevallásokkal kapcsolatos határidők betartásáról vagy a jogszabályoknak megfelelő pontos kalkulációk elvégzéséről, egy professzionális bérszámfejtő program nagyban segítheti a hatékony munkavégzést.

Miben segíthet a BaBér bérszámfejtő program?

Saját fejlesztésű szoftverünk, a BaBér egy Windows-alapú programcsomag, amely minden tekintetben megfelel a kor követelményeinek. Egyszerű kezelőfelülete, moduláris felépítése és a folyamatos frissítés lehetősége garantálja, hogy hosszú évek használata során sem kell majd aggódni az amortizáció miatt. A BaBér legfontosabb előnye a folyamatos jogszabálykövetés, amely segítségével a szoftver minden egyes frissítéssel automatikusan igazodik a legújabb törvényi változásokhoz, elkerülve az esetleges hibákat. A BaBér mindemellett igen felhasználóbarát kialakítással rendelkezik, amelynek segítségével bárki könnyedén elvégezheti a szükséges feladatokat.

A BaBér különleges előnyei:

- Hálózatban is használható szoftvercsomag, így használatával akár nagyobb több telephellyel rendelkező nagyobb vállalatok bérszámfejtése is egyszerűvé tehető.

- Segítségével többféle munkavállalói csoport is kialakítható, így egyedi igények szerint még átláthatóbbá tehető a bérszámfejtési munka.

- A program a jogszabálykövetést garantáló alapbeállítások mellett könnyedén paraméterezhető, ráadásul moduláris felépítése miatt számos webalapú modullal egészíthető ki, így hozzáigazítható a cég és a bérszámfejtő saját igényeihez.

- Egyszerűen frissíthető szoftver, amely minden fontos fájlformátumot képes kezelni, és lehetővé teszi a különböző adatok egyszerű importálását.

Szeretne többet tudni szoftvercsomagunkról? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és kérjen cégére szabott árajánlatot most!


 
Blog témakörök
Blog archivum