hun eng ger
BaBér a Facebookon

Cafeteria megoldások

Költségmentes cafeteria tanácsadás

Ügyfeleink teljesebb kiszolgálásának érdekében bővítettük tevékenységünket teljes körű cafeteria szolgáltatással, melynek során nagy hangsúlyt fektetünk a már meglévő cafeteria-rendszerek hatékonyságának növelésére. Ehhez díjmentesen áttekintjük a munkáltatónál biztosított béren kívüli vagy cafeteria-rendszerben adott juttatásokat és a rendelkezésre álló pénzügyi forrásokat, ugyanis egy hatékonyan működtetett cafeteria-rendszer lehetőséget biztosít a bérek optimalizálására, azaz a legkisebb adó- es közteher-vonzattal a lehető legnagyobb jövedelemhez juttatja a munkavállalókat.


Hogyan tehető hatékonnyá a cafeteria-rendszer?

A béren kívüli juttatásokat érintő adózási törvények ismerete nagyon fontos, de önmagában nem elég egy hatékony cafeteria rendszer működtetéséhez. Szakképzett cafeteria tanácsadónk segítségével úgy ültetheti át a gyakorlatba ezen jogszabályokat, hogy a lehető legjobban ki tudja használni a rendszer előnyeit. A költségmentes tanácsadás során munkatársunk: 
  • felméri a lehetőségeket,
  • megvizsgálja korábbi bérügyi megoldásait és irányokat ad a tervezéshez,
  • segít szakszerűen bevezetni a cafeteria-rendszert, amely az állam által támogatott pénzügyi megoldásokra épül és
  • összeállít egy optimális választéklistát munkavállalói számára, amely a céget és a munkavállalót egyaránt adóelőnyhöz juttatja.
Nem csak meglévő rendszerek esetén nyújtunk hatékony segítséget, hanem új cafeteria-rendszer bevezetése esetén is igény szerint részt vállalunk a vezetői kommunikációban és az érdekképviseletekkel történő egyeztetésben.

Mindez a szolgáltatás pedig nem jelent pluszköltséget, sőt! Tanácsadónk csupán a cafeteria-rendszer optimalizálásával megtakarított összegből kér egyszeri jutalékot közös megegyezés alapján.


e-Cafeteria

Portfóliónkat egy önkiszolgáló e-Cafeteria alkalmazással bővítettük, hogy könnyen és egyszerűen elérhetővé tegyük a béren kívüli juttatások rendszerét. Az online elérhető, önkiszolgáló alkalmazás használatához mindössze egy webböngészőre és internetkapcsolatra van szükség – ha ezek megvannak, a program mindenféle telepítés nélkül azonnal rendelkezésére áll.

A portálon magas szintű cafeteria szakmai elvárások teljesülnek, mivel a jogszabályok változásait napi szinten követjük és frissítjük az alkalmazásban. A rendszer képes kezelni és figyelni a két különböző keretben választható juttatási elemek körét. Egyszerű használata és professzionalitása mellett pedig figyelemreméltóak központi szervereink igen magas szintű biztonsági beállításai is, melyek a felhasználók személyes adatainak védelméről gondoskodnak. 

Mint fentebb említettük, az alkalmazás fejlesztésekor az egyik legfőbb szempont volt a felhasználóbarát, egyszerű használat, amelyet most ízelítőként néhány pontban összefoglalnánk:
  • A felhasználó – azaz a választott cafeteria elemekről nyilatkozó alkalmazott – e-mailen keresztül megkapja elérhetőségeit a programhoz.
  • A felhasználó a portálra való bejelentkezés után egyből a saját cafeteria nyilatkozat oldalára érkezik.
  • Kiválasztja a kívánt elemeket.
  • Kitölti a cafeteria keretén belül megengedett összegekkel (a program felügyeli, hogy ez csakis a cafeteria szabályozásnak megfelelő módon történhessen meg).
  • Lezárja, majd kinyomtatva, aláírva visszajuttatja nyilatkozatát.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben érdeklődik megoldásaink iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!TB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2024. Július
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.