hun eng ger
BaBér a Facebookon

Bérkalkulátor


Hogyan alakul a nettó bére 2024-ban? Számoljon online bérkalkulátorunkkal!

Weboldalunkra felkerült a 2023-as bérkalkulátor, amely segítségével jól látható a 2023-es és 2024-as esztendő közötti nettó bérváltozás, valamint a munkavállalót terhelő levonások és a munkáltatót terhelő költségek alakulása.

Számolja ki munkabérét nettó bérkalkulátorunk segítségével!
Munkabér kalkulátorunkkal könnyedén megállapíthatja nettó és bruttó bérét. A nettó-bruttó bérkalkulátor a beállítások alapján és a kedvezmények figyelembevételével azonnali és precíz bérkalkulációt végez, és megállapítja jövedelmét.

BaBér bérszámfejtő programCégünk saját fejlesztése, a BaBér bérszámfejtő program optimális megoldást nyújt bérszámfejtéshez a Munka törvénykönyve szerinti jogviszonyokban alkalmazott munkavállalók alapbérének, illetve alapbéren kívüli egyéb rendszeres és nem rendszeres juttatásainak számfejtésére. Kiemelten ajánlott könyvelő irodák és olyan cégek számára, ahol több száz munkavállaló bérszámfejtési feladatait kell elvégezni, mivel a program az automatizált funkcióknak köszönhetően gyors és hatékony munkavégzést tud biztosítani. A BaBér korszerű, egyszerűen kezelhető, folyamatos jogszabály-követéssel támogatott Windows-alapú bérszámfejtő programcsomag, ami a számfejtési folyamatokat egy egységes, átlátható rendszerbe foglalva végzi. A felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető, lehetőséget biztosít saját munkavállalói csoportok kialakítására is, és az időrendi analitika alapján több év vonatkozásában is nyomon követhetőek benne a munkavállalókat érintő változások. Bármikor széles körűen bővíthető további modulokkal (pl. Munkaügyi, TB, Cafeteria) is kiegészíthető, de már az alap bérügyviteli szoftver is azonnal lehetővé teszi az Mt. és a hozzá kapcsolódó jogszabályok alapján történő munkavégzést. Ha szeretne többet megtudni szoftvercsomagunkról, vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen tőlünk egyedi árajánlatot!

TB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2024. Július
H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.