hun eng ger
BaBér a Facebookon

Oktatás

Képzéseink során az évek hosszú sora alatt szerzett tudáshalmazt és szakmai tapasztalatot igyekszünk továbbadni ügyfeleink és mindazok részére, akik szeretnék elmélyíteni ismereteiket a bérügyvitel és munkatörvények területén. Oktatási palettánkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt a kezdőtől a haladó szintig.


BaBér Alapok

A BaBér telepítése után akár már azonnal megkezdődhet a program betanítása, melynek időtartamát a cég nagysága, a használt modulok és az ügyintézők száma, valamint affinitása nagymértékben befolyásolja, de célszerűen legalább 1 munkanap, több modul esetén 4-5 munkanap is lehet. A legtöbb cég él azzal a lehetőséggel, hogy az első éles számfejtésben munkatársunk is részt vesz.

A betanítás mellett lehetőség van arra is, hogy ügyfeleink időről időre részt vegyenek folyamatosan induló alapoktatásainkon, melyek során a gyakorlatban sajátíthatják el az egyes modulok (Bér, Táppénz, Riporter stb.) működését. 

Az alapoktatásra 100 %-os garanciát vállalunk!

Hogy ez mit jelent? Amennyiben Ügyfelünk úgy látja, hogy a program betanítása számára nem érte el a megfelelő információ-szintet, akkor nem köteles kifizetni a betanítás díját. (További információt erről a Dupla garancia menüpontban talál.)


BaBér Szemináriumok

Évente hat alkalommal tartunk kiscsoportos oktatást, melyet kifejezetten ajánlunk a BaBér felhasználóknak. Az oktatás során cégünk bérügyviteli szakértői mutatnak utat egy-egy aktuális téma jogszabályi értelmezésével, és annak a BaBér programban való megoldásával. 

A hat BaBér Szeminárium mellett tavasszal és ősszel is szervezünk BaBér Extra Szemináriumot, melynek során az adott témában magasan kvalifikált szakemberek segítenek elsajátítani a folyamatosan változásban lévő jogszabályokat.


BaBér Plusz

Évente egy alkalommal szeretnénk lehetőséget biztosítani a BaBér program mélyebb megismerésére. A BaBér Pluszt azon ügyfeleink részére ajánljuk, akik már kimagasló ismeretekkel rendelkeznek a bérszámfejtés területén és a BaBér program használatában, ugyanakkor szívesen mélyítenék tovább számottevő tudásukat BaBér szakértőink haladó tippjeivel és trükkjeivel.


BaBér PANORÁMA

Évente egy alkalommal, általában karácsony előtt rendezünk nagycsoportos oktatást is, melynek során neves előadók értelmezik a következő évre vonatkozó jogszabályokat, és melyre nem csupán ügyfeleinket várjuk, hanem mindazokat is szeretettel üdvözöljük a hallgatóság köreiben, akik szeretnének kiutat találni az örökké változásban lévő jogszabályok útvesztőjéből.

A rendezvény nevéhez híven igyekszünk minél szélesebb körben rálátást biztosítani az SZJA-t, a TB ellátást, a járulékokat, a munkatörvényeket és a béren kívüli juttatásokat érintő változásokra, mindezt egy patinás helyszínen prémium ellátással körítve.


Kapcsolatfelvétel

Ha szeretne értesítést kapni oktatásaink témáiról és időpontjairól, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

Eseménynaptár

2019. Október
H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Babér bérprogram demo letöltés

 

Bérkalkulátor

 

Babér bérprogram demo letöltés

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.