hun eng ger
BaBér a Facebookon

Partner-program

Partnereink közé eltérő méretű és különböző profilú cégek tartoznak. A közös üzleti siker reményében az együttműködést rugalmasan kezeljük és alkalmazkodunk a másik fél érdekeihez. A partnerség többféle formában is megvalósulhat, melyek közül partnerünk dönti el, hogy számára melyik szimpatikus és vállalható együttműködési forma.


Viszonteladói partneri együttműködés

A viszonteladói partneri együttműködést melyet kiterjedt ügyfélkörrel és helyismerettel rendelkező szolgáltató cégektől remélünk azok számára ajánljuk, akik ügyfeleik elégedettségének fokozása érdekében komplex bérügyviteli megoldásokkal szeretnék bővíteni portfóliójukat. Viszonteladóink feladata mindössze az általunk fejlesztett BaBér bérügyviteli szoftver ajánlása, így minimális energia- és időráfordítással szélesíthetik termékkínálatukat, és élvezhetik kedvező jutalékrendszerünk anyagi előnyeit. Továbbá lehetőség van arra is, hogy partnerünk a BaBér programhoz integrálja saját fejlesztésű szoftvereit, melynek köszönhetően képes lesz komplexebb szolgáltatást nyújtani. 


Ügyfélajánló partneri együttműködés

Az ügyfélajánló partneri együttműködésre azon már meglévő ügyfeleink figyelmét szeretnénk felhívni, akik elégedettek cégünk szolgáltatásaival, és előszeretettel ajánlják saját partnereiknek is a BaBér bérügyviteli programot, melyet üzletkötés esetén természetesen jutalékkal honorálunk.


Oktatási partneri együttműködés

Az oktatási partneri együttműködés kialakítása során olyan képzőintézmények jelentkezését várjuk, akik bérügyviteli képzéseik során szeretnék a programot oktatási célból díjmentesen használni.Kapcsolatfelvétel

Amennyiben szeretne partnerünk lenni, kérjük, keresse munkatársunkat, aki készségesen válaszol minden kérdésére, akár egy személyes találkozó alkalmával is:

Telefon: +36 (1) 273 38 38TB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2024. Május
H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.