hun eng ger
BaBér a Facebookon

Online munkaidő-nyilvántartó rendszer: e-Jelenlét

Az e-Jelenlét online munkaidő-nyilvántartó rendszer elsődleges célja, hogy a központtól távoli helyeken dolgozó munkavállalók időadatait lehessen rögzíteni úgy, hogy az bárhonnan elérhető legyen. A program természetesen akkor is rendkívül hasznos, ha a cég dolgozói egy telephelyen dolgoznak, hiszen ez esetben is nagyban könnyíti az adminisztrációt.


Az online munkaidő-nyilvántartó rendszer előnyei

Az e-Jelenlét segítségével végre elfelejtheti a papír alapú munkaidő-nyilvántartást és az ezzel járó problémákat. Az online munkaidő-nyilvántartó rendszert a világ bármely részéről elérheti, így időt és energiát tud megtakarítani, hiszen nem kell külön gondoskodnia a jelenléti ívek összegyűjtéséről és azok adatainak rögzítéséről. A dolgozók egy közös felületen, de egyedi azonosítóval lépnek be a munkaidő-nyilvántartó rendszerbe, ahol maguk rögzíthetik jelenlétüket és szabadságigényüket, amelyet aztán a hozzárendelt vezető bírál el.

A munkaidő-nyilvántartó rendszer lehetőséget ad arra is, hogy az adatok pillanatok alatt bekerüljenek a BaBér bérprogramba, így rengeteg időt takarítunk meg, és hibalehetőséget küszöbölünk ki a duplikált adatrögzítés kiváltásával is. Az adatátvitel ráadásul nem csak egyoldalúan működik: lehetőség van arra is, hogy a BaBér programból a dolgozók adatait, a cég szótárbeállításait, illetve a főkönyvi számlaszámokat exportáljuk az e-Jelenlét munkaidő-nyilvántartó rendszerbe.


Az online munkaidő-nyilvántartó rendszer moduljai

 • Jelenlétrögzítő modul: A jelenlétrögzítő naptár felületén van lehetőség a munkavállalók munkaidő adatainak és távolléteinek rögzítésére. Ez a felület ad lehetőséget az időadatok költséghelyekre / munkaszámokra (projektekre / feladatokra) történő továbbontására is, valamint a készenlétek, túlórák rögzítésére és jóváhagyására is.

 • Szabadságtervező modul: Az e-Jelenlét szabadságtervező moduljában a munkavállaló megtervezheti saját szabadságát és igényelhet szabadságot. A munkavállaló vezetője elrendelhet szabadságot, a munkavállaló által igényelt szabadságot engedélyezheti vagy elutasíthatja. A szabadságigénylésről a vezető e-mail értesítést kap. A jóváhagyásról, elutasításról vagy szabadság-elrendelésről a munkavállaló szintén kap értesítést e-mail címére.
 • Beosztástervező modul: A Beosztástervező modulban kialakíthatóak munkavállalói csoportok, amelyekhez beosztást rendelhetünk. A rendszer figyeli a munkaidőkeretet és mindazokat a szabályokat, amelyeket figyeltetni szeretnénk a rendszerrel.
 • Elektronikus munkabérjegyzék modul: A BaBér bérügyviteli rendszerben generált munkabérjegyzékek PDF formátumban feltöltésre kerülnek a webes felületre, ahol a munkavállalók elérhetik sajátjukat.  

Fontos technikai jellemzők

 • Ajánlott böngésző: Firefox, Chrome, Edge
 • Letisztult, egyszerű kezelői felület
 • Többszintű, jogosultsági rendszer
 • Titkosított csatornán keresztül is elérhető (SSL)
 • 99.9%-os rendelkezésre állási idő
 • Biztonsági mentés az adatokról naponta
 • Cégadatok/dolgozói adatok importálási lehetősége (Excel)
 • Felhasználói támogatás e-mailen, telefonon, Teams-en
 • Igény szerinti funkciók fejlesztése az alkalmazásbanKapcsolatfelvétel

Amennyiben érdeklődik megoldásaink iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

TB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2024. Június
H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.