hun eng ger
BaBér a Facebookon

BaBér for Small Business

A programcsomag kifejezetten a kisvállalkozások bérügyi feladatainak ellátására készült. A rendszer tartalmaz minden olyan nélkülözhetetlen funkciót, mely a kisvállalkozások bérügyviteli feladatainak törvény szerinti teljesítéséhez – különös tekintettel a bevallási, adatszolgáltatási kötelezettségekre – szükséges.

A rendszer egyszerű, letisztult menüszerkezete – mely mentes a nagyvállalatok bonyolult igényeit kielégítő menütengertől – könnyen és hatékonyan alkalmazható, és ugyan széleskörűen paraméterezhető, az alap „gyári beállításokkal” azonnal használható.

A program hosszú távon is megbízható, hiszen annak minőségét a BaBér bérügyviteli programrendszer immár több évtizedes tapasztalattal rendelkező fejlesztő gárdája szavatolja. További előnyt jelent, hogy ha a vállalkozás kinövi magát, az adatokat a BaBér program átveszi és képes kezelni a megnőtt funkcionalitási igényt is kielégítő programrendszerben.


A szoftver legfontosabb ismérvei

  • Használható önálló gépen és hálózatban egyaránt.
  • Használható több céges környezetben, így kisebb könyvelő vállalkozások, családi cégcsoportok számára is alkalmas.
  • Működése gyors, hardverigénye kicsi!
  • Nyilvántartja a legszükségesebb munkaügyi adatokat.
  • A felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető, ugyanakkor nem kell elveszni a beállítások erdejében, hiszen olyan alapbeállítással kerül telepítésre, mely azonnal lehetővé teszi a jogszabályok alapján történő munkát.
  • Automatikus adatkitöltő funkciókkal segíti az adatrögzítési munkát. Pl. adóazonosító alapján kitölti a születési dátumot, irányítószám alapján a települést és viszont stb.
  • Képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni.
  • Elkészíti a havi és negyedéves (..08, ..58) bevallásokat, valamint a T1041 ki- és bejelentőt.
  • Többféle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére. Lehetőség van automatikus mentést is beállítani (napi, heti, havi gyakorisággal).
  • A listákat a hagyományos lista formátumon kívül többféle file-formátumban is elkészíti (.xls, .doc, .pdf, .txt, rich text, kép file stb.). Meghagytuk a mátrix nyomtatóra történő listakészítés lehetőségét is.  

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben érdeklődik megoldásaink iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!TB NAPTÁR 2020

 

 

Babér bérprogram demo letöltés

2020. Január
H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.