hun eng ger
BaBér a Facebookon

Ügyfeleink véleménye a BaBér bérprogramról

"…professzionális, rugalmas, egyszerű menürendszer, felhasználóbarát, hatékony, gyors…"

Csupán néhány szó a BaBérról. Olvassa el, mit mondanak rólunk ügyfeleink!

SÁROSDI ISTVÁN
(HEWLETT-PACKARD MAGYARORSZÁG KFT.)
A BABÉR BÉRPROGRAMRÓL

A Hewlett Packard Magyarország, bérelszámolásra szakosodott üzletága hosszú évek óta hűséges felhasználója a BaBér bérrendszernek. Ügyfeleik között nagyrészt több tízezres alkalmazotti létszámmal rendelkezõ vállalatok szerepelnek. Közel 30 000 munkavállaló havibére múlik ezen a divízión. A közös kihívásoknak köszönhetõen üzleti kapcsolatunk stratégiai partnerséggé kovácsolódott. Sárosdi István, a HP magyarországi részlegének szolgáltatási igazgatója így nyilatkozik a közös munkáról:

"Nem találkoztunk olyan kihívással, igénnyel, amit ne tudtunk volna közösen a Soft Consulting Hungary Zrt.-vel megoldani, ügyfeleink számára prezentálni. Olyan támogató csapatra tettünk szert, ahol nemcsak a szakmai hozzáértés van meg, hanem a menedzsment rugalmassága is."

RÁCZ EMESE
(BRANKO PÉNZÜGYI ÉS SZÁMVITELI KFT.)
A BABÉR BÉRPROGRAMRÓL

A Branko Pénzügyi és Számviteli Kft. csapata több mint 25 éve foglalkozik könyveléssel, könyvvizsgálattal, bérszámfejtéssel. Kitartó és minőségi munkájuknak köszönhetően mára piacvezető pozíciót vívtak ki maguknak. Partnereik minőségi kiszolgálása érdekében régi bérrendszerük lecserélése mellett döntöttek. Cégünkkel és a BaBér-ral kapcsolatos tapasztalatait Rácz Emese, a cég ügyvezetője így foglalja össze:

"A BaBér program használata egy kiemelt minőségű szolgáltatást feltételez és ez egy garancia a mi cégünk számára is, hogy biztonságban érezzük magunkat és ügyfeleinket is megfelelő módon tudjuk kiszolgálni. Fontos kiemelnem, hogy a megfelelő ügyfélszolgálattal és a megfelelő tudással mindig büszkén támaszkodhattunk a BaBér csapatára, hiszen ügyfeleink mindig a megfelelő szolgáltatást és színvonalat kapták az ügyek leggyorsabb elintézése érdekében."


BÍRÓ ZOLTÁN
(KLUDI SZERELVÉNYEK KFT.)
A BABÉR BÉRPROGRAMRÓL

A KLUDI Magyarország egy termeléssel és kereskedelemmel foglalkozó nemzetközi cég, mely 2005-ben váltott BaBér-ra. Elavult DOS-os rendszerük helyett Windows alapokon működő bérprogramot kerestek, és nem bánták meg, hogy a BaBér-t választották. Elmondásuk szerint a program elvárásaikon túl teljesít, mert professzionalitása mellett, képes más ügyviteli programokkal is kommunikálni, könnyen kezelhető felületének és felhasználóbarát menürendszerének köszönhetően a napi munkavégzés rövidebb és átláthatóbb. Hatalmas előnye a programnak, hogy míg folyamatosan fejlődik és a kapcsolódó szolgáltatások színvonala évről évre magasabb, a programhoz tartozó költségek nem emelkednek.

"A BaBér programot 2005 óta használjuk. Azóta sem tapasztalom, hogy lényegesen drágább lett volna. Évről évre a költségek alatta maradnak a korábbi költségeknek ahhoz képest, hogy a rendszer sokkal nagyobb és szélesebb körű szolgáltatást nyújt, mint azelőtt."


MURÁNYI ZITA
(TRI-MIX BT.)
A BABÉR BÉRPROGRAMRÓL

A könyveléssel, bérszámfejtéssel foglalkozó cég ügyfelei elsősorban a hazai kis-és középvállalkozói szférából kerülnek ki. Mindenképpen 100 %-ban magyar tulajdonú szolgáltatót kerestek.

A cég egyik bérszámfejtője, Murányi Zita elmondása szerint a BaBér soha nem okoz csalódást, minden problémájukra azonnali segítséget nyújt az ügyfélszolgálat, a programfrissítések folyamatosak, melyről azonnali értesítést kapnak. Mindez elősegíti, hogy minden bevallásukat időben be tudják nyújtani, melynek köszönhetően ügyfeleik elégedettsége töretlen.
 

Rólunk mondták...

TB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2024. Május
H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.