hun eng ger
BaBér a Facebookon

Állásbörze

2010. Március 30. 10:00 - admin

Egyre több megkeresést kaptunk, melyben állással kapcsolatos segítséget kérnek tőlünk. A megkeresések érkeztek mind Partnercégeinktől, mind pedig a Partnercégeknél dolgozó kollégáktól is. 
Új Partnereink elsősorban azzal keresnek meg, hogy tudunk-e segíteni abban, hogy a BaBér programot ismerő kollégát ajánljunk Nekik, illetve régebbi Partnereinknél is előfordul, hogy a kilépő bérszámfejtőt kell(ene) hirtelen pótolni.
És persze sajnálatos módon egyre több az olyan megkeresés, ahol cégmegszűnés vagy leépítés miatt szűnik meg egy bérszámfejtőnek, vagy munkaügyesnek a munkaköre és szeretne olyan munkahelyet találni, ahol a BaBér program ismeretét hasznosítani tudná.
   
Ezért úgy gondoltuk, hogy mindkét oldal helyzetét könnyítené, ha lenne egy internetes felület, ahol egymásra találhatnának az igények.

Honlapunkon az Állásbörze linkre kattintva olyan felületet találnak, ahol mind a munkatársat, mind a munkahelyet keresők feladhatják hirdetéseiket.

A használatban segít eligazodni az alábbi linken elérhető Használati útmutató
Fontos tudnivaló, hogy szolgáltatásunk jelenleg ingyenes, csak az a cél vezetett bennünket, hogy a BaBér program használatát segítsük. Fontos még, hogy a hirdetések feladhatóak név nélkül is, így (bár nem ez az elsődleges célunk) az állást változtatók és új munkatársat keresők is megtarthatják névtelenségüket, így elkerülhetőek a kellemetlen helyzetek.
Blog témakörök
Blog archivum