hun eng ger
BaBér a Facebookon

Soft Consulting Hungary Zrt: bérügyvitel, bérszámfejtés

Több mint két évtizede foglalkozunk szoftverfejlesztéssel a bérügyvitel és bérszámfejtés területén. Az elmúlt években folyamatosan szélesítettük portfoliónkat, így vezető termékünk, a BaBér bérügyviteli szoftver és a hozzá kapcsolódó tevékenységek, egyedi fejlesztések, oktatások mellett jelenleg munkaidő-nyilvántartási, cafeteria, HR, valamint – a Branko Kft.-vel történő 2008-as egyesülésünket követően – könyvelési és bérügyviteli outsourcing megoldásokat is kínálunk.

Vezető szerep a bérügyviteli program-fejlesztés területén

Több évtizedes bérügyvitel és bérszámfejtés tapasztalatunkat felhasználva 1998-ban kezdtük meg a BaBér bérügyviteli program-rendszer fejlesztését, hogy olyan rendszert alkossunk, mely könnyen kezelhető funkciókkal oldja meg a bérszámfejtés feladatát és az ezzel kapcsolatos bérügyviteli tevékenységeket.

Közel 40 szakképzett munkatársunknak köszönhetően ma Magyarország egyik vezető bérügyviteli program-fejlesztő cégének mondhatjuk magunkat. Ügyfeleink különböznek méretben, területi elhelyezkedésben és tevékenységi körben is. Legkisebb ügyfeleink néhány fősek, legnagyobb cégünk pedig 16.000 főt foglalkoztat. Szép számú könyvelőiroda is megtalálható ügyfeleink között, ahol nem ritka a 4-6.000 főt foglalkoztató cég, a legnagyobb pedig mintegy 25.000 fő bérszámfejtését végzi. 

Országos szintű vevőkör

Felhasználóink elégedettségéért és elismeréséért dolgozik folyamatosan bővülő programozó és ügyfélszolgálati csapatunk, tanácsadó kollégáink pedig ingyenes bérügyviteli program-bemutatók megtartásával szolgálják az érdeklődők igényeit. Ügyfélszolgálatunkon dolgozó kollégáink felkészültek, folyamatosan elsajátítják a bérszámfejtés és munkaügy legfrissebb jogszabályi ismereteit, melyek birtokában akár cégre szabott külön ügyfélszolgálattal is állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az évek hosszú sora alatt megszerzett tapasztalatokkal felvértezve minden esetben tökéletességre és a legnagyobb hatékonyságra törekszünk. A hazai bérügyvitel és bérszámfejtés piacon kiemelkedő pozíciónkat úgy kívánjuk megtartani, hogy a felhasználói igényeket mindenkor figyelembe véve a cégünkben ötvöződő tudáshalmazt a szakmai tapasztalatok és az üzleti etika kivételes összhangjában használjuk.


Faur Kálmán
vezérigazgató / tulajdonosTB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2022. Május
H K Sz Cs P Sz V
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.