hun eng ger
BaBér a Facebookon

Egyedi modulok

 ÚJ!  e-Munkabérjegyzék modul

A modul lehetőséget biztosít arra, hogy a munkavállalók online férjenek hozzá a saját munkabérjegyzékükhöz. A webes felületen megjelennek a havi, hóközi számfejtéskor a BaBér bérügyviteli rendszerben generált munkabérjegyzékek. Használatával jelentős időt takaríthat meg, valamint csökkentheti a nyomtatási és esetenként a postaköltségeket is. A munkavállalók bármikor elérhetik munkabérjegyzéküket a visszamenőleges hónapokra vonatkozóan is.


 ÚJ!  Üzleti út modul

A munkavállaló az online elérhető modulon keresztül igényelheti a kiküldetéshez, üzleti úthoz szükséges összeget (az igényelt összeg pénzneme is beállítható). A vezető értesítést kap az igénylésről, ellenőrzi, jóváhagyja vagy pontosításra visszaadja a munkavállalónak. Jóváhagyást követően a pénzügyhöz kerül át az igénylés. A pénzügy utalja, pénztáron keresztül kifizeti a munkavállaló részére. A rendszerben lehetőség van az utólagos elszámolásra is. Tételesen rögzíthetők az egyes költségek (hotel, étkezés, benzin stb.), amelyeket a pénzügy fizet ki a munkavállaló felé a vezetői jóváhagyást követően.


Általános Időadat Import modul (Time Income Important - TII)

Lehetőséget biztosít  időadatok importálására. Azon cégek, akik elektronikus formában rendelkeznek munkaidő nyilvántartással, vagy termelésirányító rendszerrel, .csv állományon keresztül importálhatják ezeket az adatokat. Ez a megoldás biztosítja, hogy az egyes mezőket a fejlesztőtől függetlenül a felhasználó definiálja. A modul segítségével gyorsan, hibamentesen emelhetők be a BaBér programba a dolgozók időadatai.


XLS Beemelő modul

Az általános adatimport modul .xls állományból egyszerűen beemeli az adatokat. Az .xls állomány formátuma, illetve annak leírása elérhető letöltési oldalunkon.  Ezenkívül lehetőség van nagy tömegű kifizetési vagy levonási jogcím egyidejű beemelésére is. A bérprogram önmagán belül is lehetőséget ad csoportos jogcím felvitelre, nem kell dolgozónként rögzíteni az adatokat.


Generál Import modul 

.xls állományból új belépők adatait emeli be a BaBér programtörzs állományába, az állomány formátuma, illetve annak leírása elérhető letöltési oldalunkon. Más bérprogramról átálló ügyfelek esetén segíti a migrálási folyamatot. Hasznos lehet nagy létszámok felvétele esetén vagy az őstermelők adatainak gyors beemelésére. Ezzel a modullal segítjük más bérprogramról átálló ügyfeleinket.


Riporter modul

A BaBér bérprogram tartalmaz jó néhány előre elkészített listázási lehetőséget. Sok cégnél azonban olyan egyedi vezetői / adatszolgáltatási igényt kell kielégíteni, melyek előre nem tudhatóak. Ezért készült a Riporter modul, mely a három alapmodul (Bér, Munkaügy, Táppénz) összes adatának lekérdezésére ad lehetőséget.

Mi magunk választhatjuk meg a listázandó adatok körét, melyekkel matematikai műveletek is végezhetőek (pl. oszlopok összeadása). Szintén kiválaszthatóak és szabadon szerkeszthetőek a szűrési szempontok, melyek szerint a dolgozói állományt ki akarjuk választani. Ugyanígy lehetőség van a megjelenítés rendezési sorrendjének meghatározására. Az elkészült lista kérhető .txt, .doc vagy .xls formátumban.


Munkaszámos Főkönyvi modul

A bérköltségek költséghelyre történő bontását az alap bérprogram tartalmazza, de néhány termelő cég a könyveléshez a béradatokat nem csak költséghelyre szeretné megbontani, hanem munkaszámra is. Ez a modul lehetőséget ad arra, hogy a már leszámfejtett béreket ledolgozott idő vagy százalék arányában felosszuk. Ezt a modult kell használni abban az esetben is, ha a dolgozó költséghelyet vált hónap közben.


Dotációs modul

Néhány cég arra alakult, hogy megváltozott munkaképességű dolgozókat foglalkoztasson. Ehhez korábban Állami Dotáció néven kaptak hozzájárulást az államtól. Ennek neve 2007 óta Bértámogatás. Ezen támogatás kiszámolásához és igényléséhez nyújt segítséget ez a modul.


Munkaszerződés modul

A modul készítésekor a munkaszerződések könnyebb előállítása volt a cél. Azóta cégeink minden egyéb (kör)levelezésre is használják. A modulban előre elkészíthetőek nyomtatványformák, melyeket mi szerkeszthetünk a Wordhöz hasonló felületen. Az ilyen módon elkészített és eltárolt sablonokkal később Munka-, ill. Megbízási szerződéseket, dolgozóknak szóló leveleket készíthetünk.


Munkaruha modul

A modul lehetőséget ad arra, hogy saját munkaruhaszótár kialakítása után a dolgozóhoz méret, darabszám, kihordási idő stb. alapján hozzárendeljük a munkaruhákat. A felvitt adatok alapján Rendelési lista készíthető az újonnan belépő dolgozóknak, illetve a lejáró ruhákról. A dolgozó kilépése esetén a le nem adott munkaruhák maradvány értékét a dolgozótól levonja.


Külszolgálat modul

A alap bérprogramban is van lehetőség felvinni a kiküldetéssel, külszolgálattal kapcsolatban adott juttatásokat. Amennyiben a törvény szerinti napi limitet nem haladja meg a díj, akkor a bérprogram automatikusan szét is bontja adóköteles és adómentes részre. Amennyiben a napi adómentes limitet meghaladó díjakat adnak nagyobb létszámú dolgozónak, akkor célszerű ezt a modult használni. A szükséges adatok (árfolyam, indulás, érkezés, stb.) felvitele után a bérprogram kiszámolja az adóköteles illetve adómentes részt és átadja a Bér modulnak számfejtésre.


Jelenlét modul

A modulban lehetőség van műszakokat definiálni (kezdete, vége, pótlékolás, túlmunka, ebédszünet stb.). A kialakított műszakokból műszakrendeket lehet összeállítani, ezeket a műszakrendeket pedig hozzá lehet rendelni dolgozókhoz. Amennyiben a dolgozó munkanapjának kezdete és vége nem tér el a műszakban definiálttól, akkor nincs szükség a napi munkaidőadatok rögzítésére sem. Egyébként szükséges rögzíteni a napi mozgásokat. Az ilyen módon felvitt adatokból a modul hónap végén kiszámolja a ledolgozott időt, a műszakpótlékokat és túlmunka pótlékokat.


Bérlet modul

A modulban a dolgozókhoz rendelhető MÁV, Volán és BKV bérlet. A felvitt adatok a cég bérlettel kapcsolatos elszámolási módszerének megfelelően a Bér modulban megjeleníti az adatokat levonás vagy jövedelem címen. Újonnan belépett dolgozóknak külön rendelési lista készíthető, kilépő dolgozónál a visszavétel megoldható.


Szabadságtervezés modul

A modul lehetőséget ad a szabadságok egy évre való előre megtervezésére, akár úgy is, hogy ezt az illetékes munkahelyi vezető teszi meg. A modul az adatrögzítés folyamán folyamatos visszajelzést ad a szabadságolások miatti állomány feltöltöttségről. Az ilyen módon felvitt adatokat lehetőség van ellenőrizni a napi tényleges jelenlétekhez. Hónap végén a modul átadja a jelenlét adatokat a Bér modulnak.Kapcsolatfelvétel

Amennyiben érdeklődik megoldásaink iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

TB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2024. Június
H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.