hun eng ger
BaBér a Facebookon

Oktatás

Képzéseink során az évek hosszú sora alatt szerzett tudáshalmazt és szakmai tapasztalatot igyekszünk továbbadni ügyfeleink és mindazok részére, akik szeretnék elmélyíteni ismereteiket a bérügyvitel és munkatörvények területén. Oktatási palettánkat úgy alakítottuk ki, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt a kezdőtől a haladó szintig.

BaBér Alapok

A BaBér telepítése után akár már azonnal megkezdődhet a program betanítása, melynek időtartamát a cég nagysága, a használt modulok és az ügyintézők száma, valamint affinitása nagymértékben befolyásolja, de célszerűen legalább 1 munkanap, több modul esetén 4-5 munkanap is lehet. A legtöbb cég él azzal a lehetőséggel, hogy az első éles számfejtésben munkatársunk is részt vesz.

A betanítás mellett lehetőség van arra is, hogy ügyfeleink időről időre részt vegyenek folyamatosan induló alapoktatásainkon, melyek során a gyakorlatban sajátíthatják el az egyes modulok (Bér, Táppénz, Riporter stb.) működését. 

Az alapoktatásra 100 %-os garanciát vállalunk! Hogy ez mit jelent? Amennyiben Ügyfelünk úgy látja, hogy a program betanítása számára nem érte el a megfelelő információ-szintet, akkor nem köteles kifizetni a betanítás díját. (További információt erről a Dupla garancia menüpontban talál.)

BaBér Szemináriumok

Évente több alkalommal tartunk kiscsoportos oktatást, melyet kifejezetten ajánlunk a BaBér felhasználóknak. Az oktatás során cégünk bérügyviteli szakértői mutatnak utat egy-egy aktuális téma jogszabályi értelmezésével, és annak a BaBér programban való megoldásával. 

A hat BaBér Szeminárium mellett tavasszal és ősszel is szervezünk BaBér Extra Szemináriumot, melynek során az adott témában magasan kvalifikált szakemberek segítenek elsajátítani a folyamatosan változásban lévő jogszabályokat.

BaBér PANORÁMA

Évente egy alkalommal, általában karácsony előtt rendezünk nagycsoportos oktatást is, melynek során neves előadók értelmezik a következő évre vonatkozó jogszabályokat, és melyre nem csupán ügyfeleinket várjuk, hanem mindazokat is szeretettel üdvözöljük a hallgatóság köreiben, akik szeretnének kiutat találni az örökké változásban lévő jogszabályok útvesztőjéből.

A rendezvény nevéhez híven igyekszünk minél szélesebb körben rálátást biztosítani az SZJA-t, a TB ellátást, a járulékokat, a munkatörvényeket és a béren kívüli juttatásokat érintő változásokra, mindezt egy patinás helyszínen prémium ellátással körítve.

HR konferenciák

Évente egyszer médiapartnerünkkel közösen kitekintünk a HR izgalmasabb területeire is, így korábban már körbejártuk a megtartás és motiváció témakörét (Túl a béreken: mész vagy maradsz?), foglalkoztunk közelebbről az attitűdváltással (A HR forradalma: Attitűdváltás), volt terítéken a HR digitalizációja (A digitális HR szabadsága), legutóbb pedig a nők munkahelyi mentorálásának és a női esélyegyenlőség megteremtésének (A Nők és a Mentoring) szenteltünk egy délelőttöt.

Kapcsolatfelvétel

Ha szeretne időben értesülni oktatásaink témáiról és időpontjairól, kérjük, kövesse Facebook és LinkedIn oldalunkat, vagy iratkozzon fel hírlevelünkre.

Eseménynaptár

2023. Augusztus
H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Babér bérprogram demo letöltés

 

 

Babér bérprogram demo letöltés