hun eng ger
BaBér a Facebookon

A BaBér ügyviteli bérszoftver rendszer

BaBér bérprogram logó
 
Az alap ügyviteli bérszoftver tartalmaz minden olyan funkciót, melyre egy dolgozó beléptetésétől kezdve a kiléptetésig szükség lehet.
 
Amennyiben az Önök cégében az általánostól eltérő feladatokat kell megoldani,  úgy természetesen állunk rendelkezésükre egyedi igényeik kielégítésében is!

Babér bérprogram demo letöltés

A BaBér bérszoftver legfontosabb ismérvei:

 • Használható önálló gépen és hálózatban egyaránt.
 • Működése gyors, hardver igénye kicsi - tekintse meg itt!
 • Képes több telephely és azon belül több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat. Ugyanakkor lehetőséget ad saját dolgozói csoportok kialakítására is. A  bér program minden funkciója – a bérszámfejtéstől a listázásig – elvégezhető ezen csoportosítások szerint.
 • Időrendi analitikát tartalmaz a legtöbb adatról, mely alapján több év vonatkozásában  is nyomon követhetőek a dolgozókat érintő változások.
 • A felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető, ugyanakkor nem kell elveszni a beállítások erdejében, hiszen olyan alapbeállítással kerül telepítésre, mely azonnal lehetővé teszi a jogszabályok alapján történő munkát.
 • Moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak. Közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána elérhető.
 • Automatikus adatkitöltő funkciókkal segíti az adatrögzítési munkát. Pl.  Adóazonosító alapján kitölti a születési dátumot, irányítószám alapján a települést és viszont, stb.
 • Képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni.
 • Jogosultsági rendszere lehetőséget ad az illetéktelen elérések letiltására (cég, menüpont, funkció bontásban).
 • Többféle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére. Lehetőség van automatikus mentést is beállítani (napi, heti, havi gyakorisággal)
 • Frissítés  funkciója lehetőséget ad arra, hogy a felhasználót  a  bér program értesítse arról, hogy honlapunkra frissebb verzió került fel. Programfrissités itt!
 • A listákat a hagyományos lista formátumon kívül többféle file-formátumba is elkészíti (excel, word, pdf, txt, rich text, kép file, stb.) Meghagytuk a mátrix nyomtatóra történő listakészítés lehetőségét is.
 • Lehetőséget ad többféle módon is adatot importálni. Az általános import  program .xls állományból egyszerűen beemeli az adatokat. Ezen kívül lehetőség van nagy tömegű kifizetési és levonási jogcím egy idejű beemelésére is. A bér program önmagán belül is lehetőséget ad csoportos jogcím felvitelre, nem kell dolgozónként rögzíteni az adatokat.
 • Lehetőséget biztosít  idő- és jövedelem adatok importálására. Azon cégek, akik elektronikus formában rendelkeznek munkaidő nyilvántartással, vagy termelésirányító rendszerrel, .csv állományon keresztül importálhatják ezeket az adatokat. Ez a megoldás biztosítja, hogy az egyes mezőket a fejlesztőtől függetlenül a felhasználó definiálja.

Információ, megrendelés

 
Amennyiben érdeklődik a BaBér ügyviteli bérszoftver iránt, vagy kérdése lenne, az alábbi e-mail címen és/vagy telefonszámon várjuk megkeresését:

E-mail: ertekesites@softc.hu Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát

Telefon: 06 (1) 273-3838


 
A bérszoftver által tartalmazott alapmodulokon (bér, munkaügy, táppénz) felül opcionálisan választható, egyedi modulok-at (pl: cafetéria ) is kínál.

A BaBér bérszoftver kiemelkedően jó lehetőséget biztosít könyvelő irodák részére, ugyanis részükre nem számítunk felárat a cégek száma után. Valamint a bérszoftver olyan megoldásokkal rendelkezik (közös szótárak, közös adatszolgáltatás) melyek kimondottan a többcéges felhasználók kényelmét szolgálják.

A BaBér bérszoftver-t sokféle cég használja. Ügyfeleink különböznek méretben, területi  elhelyezkedésben és tevékenységi körben. Legkisebb cégeink néhány fősek, legnagyobb cégünk 16.000  főt  foglalkoztat. Szép számú könyvelőiroda Ügyfelünk között nem ritka a 4-6.000 főt foglalkoztató cég sem, a legnagyobb pedig mintegy 25.000 fő bérszámfejtését végzi. Ügyfeleink területileg is megoszlanak. Olykor egy cégen belül is előfordul, hogy a központi gép elhelyezésétől függetlenül az ország több sarkából dolgoznak ugyanabban az adatállományban.
 

 

 Általános leírás  Bér modul  Munkaügy modul  Táppénz modul
 Cafetéria modul  E-jelenlét modul
 Egyedi modulok  Hardver igény 

TB NAPTÁR 2021

 

 

Babér bérprogram demo letöltés

2021. Május
H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.