hun eng ger
BaBér a Facebookon

Ügyfeleink elégedettek a BaBér-ral

2015-07-30 9:36
Az elmúlt időszakban elégedettségfelmérést végeztünk ügyfeleink körében, és először szeretnénk megköszönni, hogy olyan sokan kitöltötték ezzel segítve munkánkat. Az alábbiakban megosztjuk a fontosabb kérdések statisztikáit, és azokat a megjegyzéseket, véleményeket, amikért érdemes dolgoznunk.


Az első és természetesen legfontosabb kérdésünk az volt, hogy mennyire elégedettek ügyfeleink a BaBérral. A válaszokból kiderült, hogy a felhasználók 98 %-a elégedett a szoftverrel, mely gyönyörű eredmény, de mindent el fogunk követni, hogy a maradék 2 % is az elégedettek táborát erősítse.


Több programot használtam már, és a Babért találom a legjobban felhasználóbarátnak.

„[…] Nagyon jó, hogy mindig naprakész a törvényi előírásoknak megfelelően, és ár/érték arányban is megfelelő. Második éve használom, és eddig hibát nem tapasztaltam benne.

E nélkül én már talán ’agyhalott’ lennék, annyit segít.

Dolgoztam már más programmal is, de ez sokkal jobban felhasználóbarát. Ha ismerem az összefüggéseket, akkor egyszerű elsőre rögzíteni, utána meg akár csukott szemmel is lehet vele dolgozni.


A második kérdésben, amit szeretnénk kiemelni, arra voltunk kíváncsiak, hogy honnan hallottak a BaBér programról. A válaszadók 46 %-a ismerőstől szerzett tudomást a programról, ami azt jelenti, hogy új ügyfeleink majdnem fele elégedett ügyfeleink ajánlásai útján érkezik hozzánk, ami szintén nagyon hízelgő.Ügyfélszolgálatunk értékelése során is nagyon pozitív visszajelzéseket kaptunk: ügyfeleink 97 %-a tartja megfelelőnek helpdesk csapatunkat.


Segítőkészségből jeles minden kollégájuk.

Amikor szükség volt rájuk, mindig elértem őket, és mindig tudtak és főleg igyekeztek is segíteni a lehető leggyorsabban. Eddig csak jó tapasztalataim voltak.


És nem utolsósorban havonta küldött szakmai hírlevelünkkel szeretnénk eldicsekedni, melyet a válaszadók 92 %-a olvas, így nem kérdés, hogy hasznosnak találják.


Minden benne van, amire szükségem van.


TB NAPTÁR 2023

 

 

Babér bérprogram demo letöltés

H K Sz Cs P Sz V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.