hun eng ger
BaBér a Facebookon

Új weboldalon termett a BaBér!

2013-08-13 10:25

Örömmel értesítjük Ügyfeleinket és Partnereinket, hogy a Soft Consulting weboldala nem csak külsőleg, de belsőleg is nagy átalakuláson ment keresztül. Hetekig dolgoztunk azon, hogy a végeredmény egy olyan portál legyen, mely egy modern, felhasználóbarát és letisztult felületen elégíti ki a BaBérra „törőket”! Az új site nem csupán egy termékportfólió: naprakész híreinkkel és hasznos alkalmazásainkkal segítünk kiigazodni a bérügyvitel és a munkatörvények szerteágazó ösvényein.

 FONTOS!  Mindenekelőtt meglévő ügyfeleink figyelmét hívjuk fel a legfontosabb változásra: a Programfrissítés ezentúl a főmenüsor legvégén lévő Ügyfélkapun keresztül történik, ahol egy, a korábban megszokott programfrissítési felület várja.

 AKCIÓK!  Új weboldalunk debütálását számos kedvezményes ajánlattal kötöttük össze. Nézze meg aktuális ajánlatainkat, és szemezgessen saját vagy cége szájíze szerint akciós termékeink és térítésmentes szolgáltatásaink között. Igyekeztünk mindenkire gondolni, és a jövőben is megtartjuk majd ezt a jó szokásunkat! 

 ÚJDONSÁGOK!  Termékcsaládunk jó pár új taggal bővült a közelmúltban, és az alkalmat megragadva most büszkélkedünk velük Ön előtt. Online jelenlét-nyilvántartó rendszerünket, az e-Jelenlétet mindazok számára ajánljuk, akik szívesen felszámolnák a papír-alapú adatrögzítés minden formáját, és a sokkal megbízhatóbb elektronikus út mellett teszik le voksukat. Ingyenes cafeteria tanácsadásunk és web-alapú e-Cafeteria rendszerünk pedig megoldást jelent arra kihívásra, hogy hogyan csökkentse a bérköltséget és növelje a dolgozók fizetését egyidejűleg. 

Kellemes böngészést új weboldalunkon!

Üdvözlettel:

A Soft Consulting Hungary Zrt. csapata



TB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2017. Augusztus
H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.