hun eng ger
BaBér a Facebookon

Aktuális ajánlataink

Szemezgessen akciós ajánlataink között: bízunk benne, hogy talál köztük olyat, mely költséghatékony megoldást nyújthat a cége ügyvitelében felmerülő nehézségekre!
Spóroljon velünk! Térítésmentesen átvizsgáljuk cége jelenlegi cafeteria-rendszerét, megkeresve azokat a lehetőségeket, amellyel költségeit csökkentheti, miközben munkavállalói juttatásait emeli. Szolgáltatásaink mellé akár ingyen szoftvertámogatást biztosítunk cége cafeteria nyilatkozatainak elkészítésére, nyomon követésére stb.

Tudjon meg többet a költségmentes cafeteria tanácsadásról!


Egyszerűsítse munkafolyamatait, válasszon egyedi moduljaink közül 30%-os kedvezménnyel vagy próbálja ki egyedi moduljainkat 1 hónapig térítésmentesen!

Válogasson egyedi moduljaink közül!

  

A bérszoftver-váltás nem kevés munkával jár, így érdemes a döntést minél hosszabb távra meghozni. Hogy a legjobb megoldást válassza, vegye igénybe ingyenes szakmai konzultációnkat, melyet minden új érdeklődőnk számára biztosítunk.

Tudjon meg többet a szakmai konzultációról!


Felejtse el papír-alapú nyilvántartásait és a duplikált adatrögzítést! Online jelenlét-nyilvántartó rendszerünk mindkét problémára megoldást jelent. Vásárolja meg most és díjmentesen telepítjük, illetve kétórás ingyenes oktatást biztosítunk használatához.

Tudjon meg többet az e-Jelenlét modulról!


Meglévő ügyfeleink figyelmébe ajánljuk kedvezményes oktatási csomagjainkat. Ha már egy ideje gondolkodik alapoktatásaink igénybevételén, most ne várjon tovább – válasszon szükségleteinek megfelelően az alábbi csomagok közül:
  • 10 óra oktatás 8 óra áráért
  • 20 óra oktatás 17 óra áráért
Az oktatás a vásárlás napját követő 12 hónapig használható fel.

Tudjon meg többet oktatásainkról!


A bérkönyvelő cégek meglévő BaBér bérprogramjukban térítésmentesen bővíthetik a cégek számát akár korlátlanra is!

További tájékoztatást kedvezményes csomagjainkról kérjen munkatársainktól!

Telefon: +36 (1) 273 38 38


TB NAPTÁR 2019

TB kisokos letöltés

 

Bérkalkulátor

 

Babér bérprogram demo letöltés

2019. Január
H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.