hun eng ger
BaBér a Facebookon

A BaBér ügyviteli bérszoftver rendszer

 
BaBér bér szoftver logo
 
Az alap ügyviteli bérszoftver tartalmaz minden olyan funkciót, melyre egy dolgozó beléptetésétől kezdve a kiléptetéséig szükség lehet.
 
Amennyiben az Önök cégében az általánostól eltérő feladatokat kell megoldani,  úgy természetesen állunk rendelkezésükre egyedi igényeik kielégítésében is!
 
 
A BaBér bérszoftver legfontosabb ismérvei:
 • Használható önálló gépen és hálózatban egyaránt.
 • Működése gyors, hardver igénye kicsi - tekintse meg itt!
 • Képes több telephely és azon belül több szervezeti egység vonatkozásában kezelni a dolgozókat. Ugyanakkor lehetőséget ad saját dolgozói csoportok kialakítására is. A  bér program minden funkciója – a bérszámfejtéstől a listázásig – elvégezhető ezen csoportosítások szerint.
 • Időrendi analitikát tartalmaz a legtöbb adatról, mely alapján több év vonatkozásában is nyomon követhetőek a dolgozókat érintő változások.
 • A felhasználó igényeinek megfelelően paraméterezhető, ugyanakkor nem kell elveszni a beállítások erdejében, hiszen olyan alapbeállítással kerül telepítésre, mely azonnal lehetővé teszi a jogszabályok alapján történő munkát.
 • Moduláris felépítésű, az egyes modulok egymástól függetlenül is használhatóak. Közös adatállományból dolgoznak, tehát egy adatot elég egyszer felvinni a rendszerbe és az utána elérhető.
 • Automatikus adatkitöltő funkciókkal segíti az adatrögzítési munkát. Pl. adóazonosító alapján kitölti a születési dátumot, irányítószám alapján a települést és viszont stb.
 • Képes mind a sávos, mind a göngyölített adószámítási eljárást használni.
 • Jogosultsági rendszere lehetőséget ad az illetéktelen elérések letiltására (cég, menüpont, funkció bontásban).
 • Többféle lehetőséget is biztosít a dolgozók adatainak mentésére, illetve visszatöltésére. Lehetőség van automatikus mentést is beállítani (napi, heti, havi gyakorisággal)
 • Frissítés  funkciója lehetőséget ad arra, hogy a felhasználót a bér program értesítse arról, hogy honlapunkra frissebb verzió került fel. Programfrissítés itt!
 • A listákat a hagyományos lista formátumon kívül többféle file-formátumban is elkészíti (.xls, .doc, .pdf, .txt, rich text, kép file stb.) Meghagytuk a mátrix nyomtatóra történő listakészítés lehetőségét is.
 • Lehetőséget ad többféle módon is adatot importálni. Az általános import program .xls állományból egyszerűen beemeli az adatokat. Ezenkívül lehetőség van nagy tömegű kifizetési és levonási jogcím egyidejű beemelésére is. A bér program önmagán belül is lehetőséget ad csoportos jogcím felvitelre, nem kell dolgozónként rögzíteni az adatokat.
 • Lehetőséget biztosít  idő- és jövedelem adatok importálására. Azon cégek, amelyek elektronikus formában rendelkeznek munkaidő-nyilvántartással vagy termelésirányító rendszerrel, .csv állományon keresztül importálhatják ezeket az adatokat. Ez a megoldás biztosítja, hogy az egyes mezőket a fejlesztőtől függetlenül a felhasználó definiálja.

A bérszoftver által tartalmazott alapmodulokon (bérmunkaügytáppénz) felül opcionálisan választható, egyedi modulokat (pl. cafeteria) is kínálunk.

A BaBér bérszoftver kiemelkedően jó lehetőséget biztosít könyvelő irodák részére, ugyanis részükre nem számítunk felárat a cégek száma után, valamint a bérszoftver olyan megoldásokkal is rendelkezik (közös szótárak, közös adatszolgáltatás), melyek kimondottan a többcéges felhasználók kényelmét szolgálják.

A BaBér bérszoftver-t sokféle cég használja. Ügyfeleink különböznek méretben, területi  elhelyezkedésben és tevékenységi körben. Legkisebb cégeink néhány fősek, legnagyobb cégünk 16.000  főt  foglalkoztat. Szép számú könyvelőiroda is megtalálható Ügyfeleink között, ahol nem ritka a 4-6.000 főt foglalkoztató cég, a legnagyobb pedig mintegy 25.000 fő bérszámfejtését végzi. Ügyfeleink területileg is megoszlanak. Olykor egy cégen belül is előfordul, hogy a központi gép elhelyezésétől függetlenül az ország több sarkából dolgoznak ugyanabban az adatállományban.


Információ, megrendelés

Amennyiben érdeklődik a BaBér ügyviteli bérszoftver iránt, vagy kérdése lenne, az alábbi e-mail címen és/vagy telefonszámon várjuk megkeresését:

E-mail: Ezt az email címet a spamrobotok ellen védjük, megtekintéséhez engedélyezze a JavaScript használatát

Telefon: 06 (1) 273-3838

TB NAPTÁR 2019

TB kisokos letöltés

 

Bérkalkulátor

 

Babér bérprogram demo letöltés

2019. Január
H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.