hun eng ger
BaBér a Facebookon

5 ok, hogy miért érdemes elektronikus munkabérjegyzékre váltani

2015-10-28 11:34
A BaBért új modullal, az e-Munkabérjegyzékkel bővítettük, amellyel szeretnénk megkönnyíteni a mindennapi munkavégzést. Az alábbiakban összeszedtük öt pontban a modul jellemzőit és egyben előnyeit. Bízunk benne, hogy Ön is hasznosnak találja majd.

#1 Bárhonnan elérhető.

A munkavállalók bárhonnan elérhetik munkabérjegyzéküket az e-Munkabérjegyzék webalkalmazás segítségével, és nem csak az éppen aktuálisat! Amennyiben visszamenőleg is szükség van rá, könnyedén megtalálják az adott havi jegyzéket a historikusan tárolt jegyzékek között.


#2 Idő- és költséghatékony.

A nyomtatási, papír-, boríték- és postaköltségek bár nem tűnnek nagy tételnek, nagyobb létszám esetén már jelentős összegek mehetnek el a munkabérjegyzék nyomtatott formában történő átadására, nem beszélve a ráfordított időről, melyek az elektronikus munkabérjegyzék használatával mind-mind megspórolhatók. 


#3 Önkiszolgáló. 

A BaBér bérügyviteli rendszerben generált munkabérjegyzékek PDF formátumban kerülnek feltöltésre a webalkalmazásba, ahol a munkavállalók egy dolgozói önkiszolgálói felületen saját felhasználónévvel és jelszóval férhetnek hozzá a sajátjukhoz.  


#4 Sokoldalú.

A BaBér bérügyviteli rendszerben előállított munkabérjegyzékeknél beállítható, hogy nyomtatni, e-mail-ben küldeni, vagy az e-Munkabérjegyzékben szeretnénk-e megjeleníteni. Lehetőség van arra is, hogy egyes munkavállalókhoz vagy munkavállalói csoportokhoz más-más megoldást rendeljünk. 


#5 Biztonságos.

A munkavállalók saját felhasználónevükkel és jelszavukkal tudnak bejelentkezni a dolgozói önkiszolgáló felületen keresztül. Lehetőség van a munkabérjegyzékek titkosítására is, azaz újabb jelszó megadását követően nyitható meg és tölthető le az adott munkabérjegyzék. A rendszerhez igény esetén beállítható SSO autentikáció is, azaz a Windows-hoz használt jelszóval a webalkalmazásba is be tudunk lépni.


Amennyiben érdeklődik a megoldás iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!


TB NAPTÁR 2022

 

 

Babér bérprogram demo letöltés

2022. Október
H K Sz Cs P Sz V
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.