hun eng ger
BaBér a Facebookon

A tb- és bérszámfejtés kiszervezése

Számfejtés outsourcing

A HR területén belül a tb- és bérszámfejtés outsourcing több szempontból is a helyes stratégiai választás.

Most segítünk megfelelő döntést hozni a számfejtési terület kiszervezésével kapcsolatban!
 • Nincs kitettség: egy teljes csapat biztosítja a munka folytonosságát, így nem kell attól tartani, hogy a számfejtést végző kolléga betegsége, rövidebb vagy hosszabb idejű távolmaradása, esetleg kilépése fennakadást okozna a munkafolyamatokban.
 • Dinamikusan változó szabályrendszer: A törvényi és jogszabályrendszer értelmezése és a gyakorlatba ültetése egy személynek jóval nagyobb kihívást jelent, mint egy teljes szakértői csapatnak.
 • Megerősített rendszer: Időszakos szerződés esetén a szerződött időtartam alatt a BaBér munkatársai ellenőrzik, visszakérdezik és javítják az esetleges hibákat. Így a hosszabb távollétből visszatérő kolléga egy egyedi igényekre optimálisan paraméterezett bérszámfejtő szoftverrel dolgozhat tovább.
 • Automatizálás és rendszerfejlesztés: A BaBér a Soft Consulting Hungary Zrt. saját fejlesztésű programja, helyi fejlesztéssel rendelkezik. Így lehetőségünk van arra, hogy a kiszervezett időszak alatt a partnercég egyedi igényeit felismerve javaslatokat tegyünk további fejlesztésekhez is: ezek tartalmazhatnak útmutatást arra vonatkozóan, hogy hogyan lenne érdemes a különböző szoftvereket (HR, ERP, munkaidő-nyilvántartás, stb.) összekapcsolni ahhoz, hogy teljesen automatizált folyamat születhessen meg, aminek ékköve maga a bérszámfejtés lesz.

Nézzük, a fentieken kívül milyen érvek szólnak általánosságban kiszervezés mellett

 • Bármilyen időtartamra: áthidaló vagy tartós megoldásként is gondolkozhat a kiszervezés lehetőségében.
 • Optimális megoldás: A tb- és bérszámfejtés a cég tevékenységétől függetlenül, zárt rendszerben működik, ezért különösen alkalmas outsourcingra.
 • Segítség az indulásnál: Újonnan induló vállalkozás esetében nem kell infrastruktúrát, se humánerőforrás oldalt mellé tenni.
 • Egyszemélyes kockázat: Abban az esetben, ha a cégnél egy fő viszi a teljes számfejtést, a kitettség óriási kockázatot jelent: ha egyik napról a másikra kiesik a számfejtés, az akár a bérek kifizetésében is fennakadást okozhat.

Szakértői csapat kontra egy számfejtési szakember

 • Tudás és tapasztalat: Az a tudáshalmaz, ami a szolgáltatónál jelen van, nem, vagy csak nagyon különleges esetben tud biztosított lenni házon belül, egy személynél.
 • Pontosabb munka és gyorsabb reakcióidő: a megrendelők igényeit minden esetben határidőre, precízen és körültekintően teljesítjük.
 • Többszintű ellenőrzés: Cégünknél többszintű ellenőrzési rendszer működik, ami egyértelmű biztosíték a munka minőségére.
 • Felelősségbiztosítás: Teljes körű felelősségbiztosításunk garantálja, hogy hibás teljesítés esetén a megrendelőt semmilyen kár nem érheti.

A szolgáltatás nyújtása során igénybe vehető egy olyan HR audit folyamat is, amelynek segítségével az együttműködés megkezdése előtt felmérjük ügyfeleink HR folyamatait annak érdekében, hogy azonosíthassuk azokat a pontokat, ahol költségcsökkentés lehetséges. Irattári folyamataink és eszközeink fejlesztése révén például már ügyfeleink teljes munkavállalói állományának iratait is magas színvonalon és alacsony költségekkel tudjuk kezelni.

Kapcsolatfelvétel

Amennyiben érdeklődik megoldásaink iránt, kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!

TB-naptár-2024

Babér bérprogram demo letöltés

2023. Augusztus
H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

Feliratkozás a hírlevélre


Kérjük írja be a képen látható betűket, számokat:

[ Másik képet kérek ]
Az adatokat bizalmasan kezeljük, az Ön beleegyezése nélkül adatait harmadik félnek tovább nem adjuk. Hírlevelünkről itt bármikor leiratkozhat.